Cosmetica pentru vanzare


CHARIS by FARMALABO SRL

De ani de zile, FARMALABO lucrează în domeniul cercetării celor mai bune esențe naturale și ingrediente active biostimulante, capabile să acționeze reactivarea tuturor proceselor moleculare, regenerative și biorestructurale care afectează pielea și țesutul subcutanat. O piatră de hotar în studiile noastre, unul dintre cele mai eficiente produse disponibile în prezent pe piață pentru a combate disconfortul care afectează multe femei este: A milestone of our studies, one of the most effective products avaiable on the marketplace to contrast the problem that bothers many women is:
 • CHARIS Skin Tone Serum
  Mai fluid decât o cremă normală anti-celulită, cu o textura moale și un parfum dulce, este un ser cu o concentrație ridicată de ingrediente active și elemente naturale extrase din ierburi și sare marină din Marea Egee.
Linia Charis este acum îmbogățită cu produse noi proiectate și asamblate pentru a combate petele deranjante ale pielii:
 • CHARIS Anti Aging Serum și CHARIS Eye Contour Serum
  Kit anti-age și conturul ochilor, compus din două seruri foarte concentrate, proiectate să lucreze sinergic pe diferite zone ale feței. Acestea încetinesc procesul obișnuit de îmbătrânire celulară și restabilesc luminozitatea și uniformitatea tenului.
 • CHARIS Anti Wrinkle Day Cream to Snacks si CHARIS Anti Wrinkle Night Cream Nutritive
  Kit antirid care conține două produse special concepute și studiate pentru piele matură, cu aplicare alternativă (zi de noapte) și cu acțiune puternic biorestructurată. Actioneaza în straturile profunde ale epidermei, stimulând activitatea fibroblastelor și inducând sinteza de colagen și elastina. Reda tonul și elasticitatea pe pielea feței.
Linia CHARIS Eau de Parfum
"Parfumurile pot fi mai mult decât un accesoriu plăcut. Un parfum grozav este o operă de artă. Este poezie tăcută, limbajul invizibil al corpului. Ne poate bucura zilele, ne îmbogățește nopțile și ne poate crea repere în amintirile noastre. Un parfum este emoție lichidă ". (Michael Edwards)
 • MULIER Eau de Parfum pour Femme
  Sublimă muzică florală și fructată. O piramidă de esențe rafinate și note inconfundabile dulci și lemnoase armonizate împreună, capabile să revină la un parfum spumos, autentic și inconfundabil.
 • ANIMO Eau de Parfum pour Homme
  Un amestec unic de note prețioase de coacăze negre și bergamot, înmuiate de acorduri lemnoase amestecate la baza cu aroma delicată a Oakmoss. Puternic, intens si ferm.
Corectează decolorarea pielii si contracarareza reapariția petelor. Oferă uniformitate tenului, mărind tonusul și elasticitatea pielii:
 • CHARIS Remove Stain Cream
  Formula sa particulară are o acțiune triplă depigmentantă, protectoare și hidratantă. CHARIS Remove Stains Cream este o crema cu o textura non-grasa care albeste pielea fetei si o protejeaza de poluarea mediului si radicalii liberi. Complexul său molecular unic este îmbogățit cu agenți de albire puternici, capabili opreasca acumulările de melanină și favorizând reapariția unui ten uniform și luminos.