Date clinice

Eficienta împotriva celulitei

CHARIS Skin Tone Serum

CHARIS Skin Tone Serum

Charis Skin Tone Serum este oferit într-un ambalaj vidat care asigură igiena, previne oxidarea produsului și garantează eficiența ingredientelor active conținute.
A fost examinată de cele mai bune laboratoare științifice care au confirmat cele mai înalte standarde de siguranță și eficacitate pentru produsul nostru și pentru consumatorii noștri, folosind patente și brevete pentru licențe specifice.

CHARIS Skin Tene Serum a fost testat pe femei cu vârsta cuprinsă între 30 și 70 de ani și a demonstrat rezultatule semnificative documentate prin imagini, măsurători și schimbări vizuale ale părții tratate.
CHARIS Skin Tene Serum este un tratament de șoc care se opune efectiv acumulării grasimii și celulitei în același timp. Se bazează pe ingredientele active exclusive ale Farmalabo în domeniul produselor cosmetice. Acestea sunt principi activi, celule stem extrase din plante mediteraneene care s-au dovedit a avea caracteristici capabile să inducă lipoliza (distrugerea materiei grase) în adipocite (celulele grase), o moleculă multifuncțională care stimulează lipoliza și inhibă formarea noi adipocite.

Unul dintre secretele eficacității uimitoare a serului CHARIS Skin Tone Serum este acțiunea pătrunzătoare a ingredientelor active, ajutată de agenți transportatori, care permit absorbția și atingerea celor mai adânci straturi, ceea ce aproape niciodată nu poate fi obtinut de un cosmetic obișnuit.

Farmlalabo CHARIS Skin Tone Serum

  • 78% după 10 săptămâni 78%78%
  • 48% după 10 minute 48%48%
Pentru ten si conturul ochilor:

CHARIS ANTI AGING SERUM SI
CHARIS EYE COUNTOUR SERUM

CHARIS KIT FACE ANTI AGE este compus din serul CHARIS Anti Aging Serum, un ser anti-îmbătrânire pentru tratamentul facial și CHARIS Eye Contour Serum, un ser pentru conturul ochilor.

Ambele produse sunt oferite în flacoane fără aer care asigură igiena, previne oxidarea produsului și garantează eficiența ingredientelor active conținute. Fără parabeni, cele două seruri sunt testate pentru nichel, toleranță la piele și eficacitate.

Examinate de cele mai bune laboratoare științifice, cele două seruri care alcătuiesc Kitul Face, au confirmat standardele înalte de siguranță conforme brevetelor și licențelor specifice folosite.
Testat pe femei mai mult sau mai putin tinere, serul anti-imbatranire CHARIS Anti Aging Serum și serul CHARIS Eye Contour Serum pentru tratamentul zonei oculare, au demonstrat rezultate semnificative documentate de imagini, care confirmă schimbarea vizuală a părții tratate.
Acțiunea anti-îmbătrânire a ambelor seruri este garantată de amestecul prețios de substanțe în sinergie și de formula serului într-o concentrație ridicată de ingrediente active fundamentale.


Testele efectuate au arătat că serul CHARIS Anti Aging Serum și CHARIS Eye Contour Serum sunt produse non-iritante naturale și conferă o senzație plăcută si de prospetime pentru toate tipurile de ten. Ingredientele active pe bază de uleiuri esențiale și acid hialuronic au demonstrat o acțiune eficientă de relaxare asupra părților tratate, hidratand si dand luminozitate.

CHARIS Anti Wrinkle Day Cream to Snacks, a dovedit cu aplicarea sa obișnuită, ca reuseste a netezi ridurile, amelioreaza acneea și hidratează profund pielea.

CHARIS Anti Wrinkle Nigth Cream Nutritive confera o hidratare optima tenului stimuland factorii nutriționali care se pierd cu trecerea timpului.

CHARIS Remove Stains Cream confera luminozitate tenului și este un excelent protector impotriva razelor solare.

Produsele din linia CHARIS nu sunt testate pe animale.