Rezultate

Există mulți clienți care s-au bazat pe linia CHARIS pentru a trata problemele estetice ale pielii și mulți dintre aceștia care descoperă beneficiile în fiecare zi. Când rezultatele sunt atât de evidente și imediate, nu sunt necesare alte cuvinte.
Înainte și după tratamentul anti-celulită, rezultate imediate!
Eram stanjenita de apariția celulitei pe șolduri și picioare. Nu am mai purtat fuste sau pantaloni scurți și nici nu am vrut să port costum de baie, așa că m-am dus și la plaja "acoperită".
Apoi mi s-a oferit CHARIS Skin Tone Serum.
Am început să o folosesc și plăcerea, delicatețea și prospețimea s-au dovedit a fi un tratament miraculos, primele rezultate fiind vizibile după două aplicații după 5 minute și vizibile după 10, dar excepționalitatea CHARIS Skin Tone Serum se materializează după tratament plin 10 săptămâni.
Mi-ar fi plăcut să am o față mai tânără și mai strălucitoare, atât dimineața cât și seara, la serviciu sau în timpul liber, fără să fiu nevoita să-mi fac griji pentru tenul meu cu imperfectiuni.
Apoi mi s-a oferit CHARIS Anti Aging Serum, am început să o folosesc și, cu prospețimea ei moale, sa dovedit a fi un tratament excepțional. Primele rezultate au fost imediat vizibile și cu utilizare constantă dimineața și seara, efectele sunt cu adevărat excepționale.

CHARIS Anti Aging Serum,datorită acțiunii acidului hialuronic și a ingredientelor active ale uleiurilor esențiale bogate în acizi grași și vitaminele A și E, stimulează reînnoirea epidermei și formarea unui nou colagen, împiedică formarea timpurie a ridurilor și favorizează relaxarea celor existente, păstrând în același timp elasticitatea pielii.
Mai mult, serul îmbunătățește metabolismul celular și are proprietăți emoliente.
CHARIS Anti Aging Serum, este un produs natural.
Aspectul este cartea noastră de vizită principală, mai ales pentru o femeie, și cu trecerea timpului primele riduri și pielea care nu mai era elastica ma faceau mai putin atragatoare. Apoi mi s-a recomandat CHARIS Eye Contour Serum și am început să il folosesc în mod constant dimineața și seara. Am observat imediat o îmbunătățire în zona ochilor, deoarece serul CHARIS Eye Contour Serum cu prospețimea lui moale sa dovedit a fi un tratament excepțional.

CHARIS Eye Contour Serum, datorită acțiunii acidului hialuronic și a principiilor active ale uleiurilor esențiale bogate în acizi grași și vitaminele A și E, stimulează reînnoirea epidermei și formarea unui nou colagen, împiedică formarea timpurie a liniilor fine și favorizează relaxarea conturului ochiului, menținând elasticitatea pielii. Mai mult, serul îmbunătățește metabolismul celular și are proprietăți emoliente.
CHARIS Eye Contour Serum, este un produs natural.
CHARIS Anti Wrinkle Day Cream to Snacks, to Snacks, este nutritiva, bogata în vitamine, proteine și aminoacizi esențiali: un supliment nutritiv real pentru piele, excelent anti-rid și regenerare Permite încetinirea îmbătrânirii progresive a pielii, dand țesuturilor tonificare și mai elasticitate. În plus față de ameliorarea ridurilor, aceasta face ca cicatricile, petele de pe piele, arsurile să fie mai puțin vizibile. Actioneaza ca un Peeling natural; conține acid glicolic, o substanță care exfoliază ușor stratul de suprafață al pielii și stimulează formarea de colagen, făcând pielea mai strălucitoare. Purificator excelent cu efect antiacnee, conține peptide și acid glicolic: substanțe care împiedică acumularea impurităților și favorizează eliminarea lor.

CHARIS Anti Wrinkle Nigth Cream Nutritive,hidratanta, ajută atragerea apei în dermă din straturile sale cele mai adânci datorită unor substanțe conținute tocmai în cremele care hidratează sau rețin apa pe suprafața pielii unde este mai multa nevoie. De asemenea, este nevoie de nutrienți specifici care să contribuie la bunăstarea și sănătatea celulelor cutanate. Celulele pielii sunt ținute împreună de substanțele grase (fosfolipide, ceramide ...): lipsa lor generează în mod inevitabil opacitate (datorită hidratării slabe) și crăpare (tocmai pentru că pielea devine uscata lipsind “adezivul” care leagă celulele. Crema hidratanta reface pelicula hidrolitica (apa + substante grase), bariera care o protejeaza de agresiunile externe.