Termeni si conditii

Următoarele dispoziții stabilesc condițiile generale de vânzare care guvernează relația contractuală dintre vânzătorul FARMALABO (denumit în continuare “FARMALABO”) și clientul (denumit în continuare “client sau consumator”) având ca obiect vânzarea la distanță, pe teritoriul italian, din produsele oferite, prin intermediul site-urilor de comerț electronic www.farmalabo.com/.it/co.uk/.es/.de/.ro/.cn/.tr/.ru/.gr/.ua/.pl/ (denumite în continuare “site-urile”).

Vânzătorul este compania FARMALABO, cu sediul administrativ Via Gian Giuseppe Carulli, 83 70121 Bari – Reg. Impr. Codul de înregistrare fiscală: 07202610726.
Condițiile generale de vânzare care se aplică relației contractuale dintre FARMALABO și client sunt cele publicate pe site-uri în momentul efectuării comenzii.
Ordinul implică acceptarea condițiilor generale de vânzare actuale.

Părțile convin că contractul este reglementat de legislația italiană.

Clientul poate solicita informații, poate trimite informații prin contactarea serviciului pentru clienți FARMALABO la adresa de e-mail info@farmalabo.com sau la adresa poștală FARMALABO – Via Gian Giuseppe Carulli, 83 70121 Bari (Italia)

Procesul de vânzări prin intermediul site-urilor a fost realizat în deplină conformitate cu legislația privind vânzarea la distanță, comerțul electronic și, în special, în conformitate cu Codul italian privind protecția consumatorilor, Decretul legislativ nr. 206 din 6 septembrie 2005 și ulterior Mod. și int.

Utilizarea procesului de vânzare la distanță descrisă în aceste condiții generale de vânzare este rezervată consumatorilor (denumiți în continuare “clientul” sau “consumatorii”) care acționează în numele lor și sunt rezidenți în Italia.

Distribuitorii sau angrosiștii nu vor putea să facă cumpărături pe Site-uri sau pe orice persoană care intenționează să cumpere produsele disponibile pe site-uri pentru a le revinde mai târziu.
Comanda de achiziție prin intermediul Site-urilor implică cunoașterea și acceptarea acestor condiții generale de vânzare.
Produsele acoperite de relația contractuală reglementate de aceste condiții generale sunt toate articolele publicate pe site-uri la data plasării comenzii așa cum este specificat în secțiunea “Produse”.
În cazul ofertelor promoționale cu o durată specifică, consumatorul trebuie să acorde atenție termenelor de valabilitate ale ofertei.

Politica de Confidențialitate
Consultați Politica de confidențialitate

Acceptarea ofertei

Acceptarea și confirmarea comenzii se efectuează prin introducerea datelor în următoarele etape:
1. Adăugarea produselor selectate în cărucior
2. Validarea coșului
3. Indicarea informatiilor personale
4. Selectarea metodei de plată

Până la etapa care precedă “plata”, puteți modifica comanda făcând clic pe pictograma “cărucior” din partea dreaptă sus a ecranului.

În cazul plății prin card de credit, acceptarea finală de către Client se efectuează prin introducerea detaliilor sale bancare (numărul cărții de credit și data de expirare).
În cazul plății prin Paypal, acceptarea finală de către Client este efectuată prin introducerea datelor solicitate pe site-ul Paypal.
În cazul plății prin transfer bancar, acceptarea finală de către Client se face cu plata și creditul ulterior, în contul curent indicat la momentul confirmării comenzii, a sumei stabilite.

The products and the prices

Produse și prețuri
1. Rate
Prețurile de vânzare a produselor online, pe site-urile, a declarat în dolari sau lire sterline, este în vigoare în momentul comenzii de către client.

Prețurile includ cota curentă de TVA la momentul comenzii.
Prețurile de vânzare a produselor aplicate relației contractuale cu clientul vor fi cele în vigoare și publicate pe site-urile web la momentul comenzii de către client.

2. Caracteristicile produsului
În conformitate cu articolele 52 și 53 din Codul pentru consumatori, compania FARMALABO furnizează consumatorilor informații referitoare la produse și, pe site-uri, informează consumatorii despre toate caracteristicile principale ale produselor oferite (dimensiuni, compoziție, descriere, etc.) și prețul, inclusiv taxele și impozitele.

Caracteristicile Produselor vor fi vizibile prin reproducerea digitală sau fotostatică publicate pe Site care ilustrează oferta cât mai fidel posibil. Imaginea nu face parte din relația contractuală dintre părți. Manopera artizanală (manuală) face produsul unic și exclusiv; în plus, pot apărea schimbări datorate reproducerii imaginii, prin urmare, consumatorul recunoaște că fotografia produsului pe site-uri are o valoare orientativă. Toate informațiile sunt furnizate prin intermediul Site-ului în conformitate cu articolul 52 din Codul Consumatorului.

The Order

Ordinea plasate de catre Client presupune acceptarea tuturor prevederilor acestor Termeni și Condiții Generale (alege modul în care: verificați cu Telematics căsuța corespunzătoare sau prin retrimiterea prin e-mail condițiile generale semnate în mod corespunzător, după cum sa sugerat la sfârșitul acest text).

Orice comandă făcută de client prin plata online va fi luată în considerare de FARMALABO numai după ce plata a fost acceptată.

FARMALABO trimite clientului o confirmare prin e-mail a ordinului care va implica toate detaliile ordinului și informațiile cerute de lege: un rezumat al condițiilor generale de vânzare, informațiile precontractuale privind caracteristicile esențiale ale bunurilor achiziționate, “indicarea detaliată a prețului, a mijloacelor de plată utilizate, a instrumentului de plată ales, a costurilor de livrare, a termenelor de livrare, precum și a informațiilor și instrucțiunilor privind dreptul de retragere și costurile aferente și garanțiile legale.

Vânzarea va fi considerată finală după trimiterea de către client a acestei confirmări, disponibilitatea produsului și plata prețului relativ de către client. Data de referință contractuală, pentru garanție, retragere etc., va fi trimiterea confirmării și acceptarea comenzii.
Pentru a schimba ordinea, Clientul poate face clic pe pictograma “Coșul dvs. de cumpărături” din partea dreaptă sus a ecranului. Modificarea este întotdeauna posibilă până la etapa înainte de plată.
Clientul poate anula ordinul prin dreptul său de retragere în modul definit în secțiunea Retragere; cererea de anulare a comenzii poate fi luată în considerare prin trimiterea unui e-mail la adresa info@farmalabo.com (mai bine să utilizați o scrisoare certificată sau să scrieți: trimiteți o scrisoare recomandată la sediul social indicat mai sus)

The purchase will be considered definitive after the dispatch of this confirmation to the costumer, of the avaiability of the product and of the payment by the costumer.
The contractual reference date, for the purposes of the guarantee, withdrawal, and so on.. will be that of the dispatch of the confirmation and acceptance of the order.

Ordinul, după ce a fost confirmat, NU POATE FI MODIFICAT ON LINE nici cu referire la articole, nici în ceea ce privește adresa de livrare, cu excepția cazului în care exista dreptul de retragere a Clientului.

Ordinul care, după diferitele încercări de livrare de către transportatorul de livrare, se întoarce înapoi la expeditor, nu poate fi returnat. În cazul în care comanda a fost plătită, acesta va fi rambursat mai puțin o penalitate egală cu costurile suportate pentru transportul maritim (minim € 50.00) și materialul utilizat și nu au fost vândut, cuantificat in metoda standard de 20% din comanda.

În cazul în care Clientul dorește să schimbe data livrării pachetului, trebuie să contacteze direct curierul atunci când pachetul este livrat.
Clientul trebuie să păstreze informațiile conținute în confirmarea comenzii trimise de către FARMALABO pe un document de hârtie sau de computer.
FARMALABO vinde produsele pe site-ul său exclusiv către comercianții cu amănuntul și către consumatorii finali. Fiecare comandă nu este în mod evident corespunde unui magazin de vânzare cu amănuntul și, mai general, orice ordine frauduloasă sau presupusă astfel, va fi luata în considerare de către FARMALABO nula și urmărita în instanțele corespunzătoare.

Order confirmation and archiving

Confirmarea și arhivierea ordinului
Formularul de comandă va fi stocat în baza de date FARMALABO pentru timpul necesar pentru executarea acestuia și, în orice caz, conform legii.
Confirmarea ordinului va include condițiile, termenii și condițiile dreptului de retragere completate cu formularul de retragere.

Pentru a accesa formularul de comandă, Clientul trebuie să acceseze “Starea comenzii” “Contul dvs.”. Rezumatul instrucțiunilor de accesare a formularului de comandă va fi în orice caz prezent pe fiecare e-mail de confirmare a comenzii.

În cazul unei solicitări de factură, Clientul trebuie să o solicite în același timp cu comanda, prin trimiterea unui e-mail la adresa: info@farmalabo.com.

Reglementarea litigiilor

În cazul unui litigiu care rezultă din această relație contractuală, părțile se angajează să solicite, înainte de orice acțiune juridică, o soluție dictată de bunul simț.
Părțile sunt de acord că toate litigiile referitoare la vânzarea prin intermediul site-ului așa cum este descris mai sus, vor fi transmise la jurisdicția tribunalului BARI (judecător de pace de Gravina în P., în cazul eliminării, înlocuind autoritățile, Curtea de Bari Curtea de Apel din Bari). Legea aplicabilă este legea italiană.

Deși nu sunt specificate, se face referire la reglementările privind consumatorii în vigoare la momentul ordinului.

Vă sfătuim să TRIMITETI COPIA TERMENILOR ȘI SA CERETI RETURNĂREA ACESTORA CU SEMNATURA PE FIECARE PARAGRAF PENTRU COMFIRMAREA CITIRII, INTELEGERII SI ACCEPTARII, SAU SEMNAT LA SFARSITUL ACESTEIA SI ACCEPTAREA, dar cu indicii clauzelor contractuale abuzive (a se indica toate punctele, numerotate în mod corespunzător și cu un rezumat al acestora conținut: de exemplu, ordine, retragere, etc …).